Spokojenost jako hlavní chod

Že má být kuchyňské zařízení především praktické a účelné, o tom není pochyb. Příprava jídla by nám neměla způsobovat nepříjemné pocity a vytvářet nutnost překonávat neustálé překážky. Na druhé straně, ani estetickou stránku vybavení není dobré brát jako okrajovou a nedůležitou. To, jak se budeme v místnosti cítit, ovlivní naši soustředěnost na přípravu jídla, od čehož se zase odvíjí výsledný úspěch.

Energie a styl

Například východní systém feng šuej věnuje tokům energie v  kuchyni velkou pozornost. Tento prostor je podle čínských mistrů zdrojem zdraví a blahobytu rodiny a nese odpovědnost za kvalitu energie vkládanou do jídla. Ať už si chceme pohrát s energiemi dřeva, ohně, vody, země a vzduchu, nebo jen docílit harmonického vzhledu v jednotném stylu, moderním nástrojem, jak výsledný dojem posoudit ještě ve fázi návrhu, je 3D modelování. Získáte díky němu lepší základ pro své rozhodnutí a vyhnete se tak pozdějším nepříjemným překvapením.

Spokojenost jako hlavní chod
Ohodnoťte příspěvek
darky-pro.jpg